Reformo Bt.
szállítási feltételek

Hatályos: 2021. május 1. napjától

A Reformo Bt. (adószám: 27300877-2-13, cégjegyzékszám: 13-06-072625, a továbbiakban: Reformo) által készített „Reformo online marketing csomag” termék szállítására a jelen szállítási feltételek rendelkezései az irányadóak.

A „Reformo online marketing csomag” tartalma:

  • A honlapon felsorolt dokumentációk egy csomagban.

A „Reformo online marketing csomag” a Reformo Bt. szakembereinek szellemi terméke, és mint ilyet védi az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról. A szerzői jogi védelem az alkotást a szerző szellemi tevékenységéből fakadó egyéni, eredeti jellege alapján illeti meg. A védelem nem függ mennyiségi, minőségi, esztétikai jellemzőktől vagy az alkotás színvonalára vonatkozó értékítélettől.

A megrendeléssel a Megrendelő vállalja, hogy a terméket csak a megrendelésben szereplő adószámú szervezetben használja fel, csak annak a szervezetnek (vagy egyéni vállalkozásnak/magánszemélynek) az előnyére fordítja aki a vásárlást teljesítette. A termék egyetlen elemét, sem annak részeit nem másolja, nem teszi közzé, nem továbbítja más magánszemélynek vagy szervezetnek.

A Megrendelő által megrendelt termék bármely elemének szándékos vagy vétlen kiszivárgásáért, teljes büntetőjogi felelőséggel tartozik.

A termék ára úgy lett kialakítva, hogy nem tartalmaz semmilyen támogatást.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 9. § (1) h) pontja alapján ezúton is tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy termékünk több különböző módon védettek. Egyrészt jogi, másrészt műszaki megoldásokkal. A műszaki megoldások között több olyan van, ami az állományokba nem látható módon van beépítve, a másolást nem akadályozza, de az adott dokumentum forrása (jogszerű vásárlója) utólag is egyértelműen beazonosítható velük. A jogosulatlan másolatokat automatizált digitális eszközökkel is figyeljük. A jogsértők ellen, a fizetős ügyfeleink érdekében is fel kívánunk lépni.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontja alapján kifejezetten felhívjuk minden érdekelt figyelmét, hogy a „megrendelés” gomb megnyomása a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezését jelenti a teljesítéshez, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozik annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát. Azaz: a megrendelt termék jellege miatt nincs visszavásárlási, pénzvisszatérítési lehetőség. Garancia a termék jellegénél fogva nem értelmezhető.

A Reformo honlapján a „Megrendelem” gomb megnyomása jelenti a megrendelést. A megrendeléssel a Reformo és a Megrendelő között létrejön és hatályba lép a szerződés, amely alapján Megrendelő kötelezettséget vállal a „Reformo online marketing csomag” ellenértékének megfizetésére.

A Reformo az e-dokumentum formájában forgalmazott „Reformo online marketing csomag” terméket a megrendelést követően és a megrendelés alapján három munkanapon belül visszaigazolja, és számlázza a Megrendelőnek. A szállítási szerződés csak ezzel a visszaigazolással válik érvényessé. A számlát digitális alapon eljuttatja a megrendelésben megadott címre.

A Megrendelő által kiegyenlített számlát követő legfeljebb három munkanapon belül a Megrendelő egy e-mailben, tömörített fájlt kap a Reformo-tól, melyben megtalálhatóak és használhatóak a megvásárolt dokumentumok.

A dokumentumok elküldése semmiféle további előfizetési kötelezettséggel nem jár sem a Megrendelő, sem a Reformo részére.

A feltüntetett árak nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

A különböző kedvezmények nem összevonhatóak. Kivétel ez alól a GDPR és DPO csomagok, melyek a “Reformo online marketing csomag” vásárlást követően kedvezményesen szerezhetőek meg.

Az egyéb kérdésekben a Reformo Bt. általános szerződéses feltételei az érvényesek.

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk az alábbi elérhetőségen érhető el munkanapokon 9.00 és 17.00 óra között: info@reformo.hu.

© Copyright 2021. Reformo Bt.