Online Marketing

Miért ajánlott a SEO a cégednek? Íme 10 ok!

Az idei évben a SEO (keresőoptimalizálás) iránti igény minden idők legmagasabb szintjére emelkedett. Ahogy a fogyasztók tömegesen áttértek az online térre, még a leghagyományosabb vállalkozások is felismerték, hogy fel kell gyorsítaniuk a digitális átállást.

Tovább olvasom »

20 kihagyhatatlan digitális marketing eszköz, ha növekedni szeretnél

A vállalatoknak ma a digitális marketing eszközökön múlik a túlélés. Drámaian hangzik, igaz? De gondolj csak arra, hogy egy erős technológiai fejlődés ösztönzi a növekedést, és biztosítja, hogy nem töltöd az értékes idődet unalmas feladatokkal, hanem a fejlődésre koncentrálsz. A másik oldalon pedig, ha nem használod ki a modern marketing eszközök nyújtotta előnyöket, akkor a vállalkozásod lemaradhat a versenytársaidhoz képest. A jó hír, hogy nincs hiány olyan marketing eszközökből, amelyek elvégezhetik helyetted a nehéz munkát.

Tovább olvasom »

7 ok, amiért egy marketing stratégia elengedhetetlen vállalkozásodnak

A legtöbb cégvezető, vállalkozó számára a marketing megterhelő.  A nyomtatott reklámoktól kezdve a chatbotokig millió különböző csatorna és aktivitás létezik, amelyeken keresztül reklámozhatjuk vállalkozásunkat. Gyakran halljuk mi is az ügyfelektől, és az ismerősöktől, hogy valamilyen marketing kampányt kellene csinálni. Viszont nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. A válaszunk természetesen mindig ugyanaz: kezdjünk egy stratégiával. Na, de miért is fontos egy marketing stratégia egy vállalkozás életében?

Tovább olvasom »